Udtalelser fra par

Adresse:


Jeg har konsultation i


6310 Broager

Illervej 25


 og


6760 Ribe

Den Gamle Avlsgård

Farupvej 10G


kontakt: 

30 66 50 17 

privat     

74 44 29 07

(bedst mellem 8 - 9)

Anbefal denne side

Coaching - Terapi - parterapi / parsamtaler - individuelterapi -

samtaler  og familieterapi ved godkendt psykoterapeut

Da jeg har konsultation på Broagerland kan du/i  nemt kombinere besøget hos mig med en lille udflugt i vores smukke landsdel.

Så ligemeget om du kommer fra Broager - Gråsten - Flensburg - Nordborg - Augustenborg - Tønder - Sønderborg - Aabenraa -

Kliplev - Kruså - Tinglev - Toftlund - Gram - Vøjens - Vejen - Åbenrå  - Haderslev - Sønderjylland - Nord- und Sydschleswig - 

hele region Syddanmark er du/i meget velkommen og jeg vil tage mig godt af dig/jer.

Udtalelser og anbefalinger fra nogle af de par som valgte at forbedre deres parforhold.

Vi har været gift i 35 år og var kommet frem til at enten blev vi skilt eller så skal der ske en væsentlig forandring i vores måde et kommunikere på. Efter kun 5 samtaler havde vi en oplevelse af, at vide mere om hvad der forgår i den anden end i næsten hele vores samliv. Dette giver en helt ny form for tryghed som vi ikke troede fandtes. Tænk der skal så lidt til - vi glæder os til de næste 35 år - hvor bliver det dejligt.

Par fra Sønderborg

Jeg takker min kone at hun stillede mig det ultimatum - parterapi eller skilsmisse. Vi blev fantastisk godt modtaget og Günther sørgede hele tiden for at de emner som vi tog frem blev belyst fra begge sidder. Det handlede aldrig om skyld, lærte jeg, men om at tage ansvar. Jeg er godt i gang med at lave nogle kolossale forandringer og nyder at se min kone blomstre op og bidrage med sig selv i vores forhold.

venligst Søren  

Jeg kan godt sige, at jeg var bange for at gå med til parterapi. Jeg var tynget af dårlig samvittighed samt vidste godt at jeg reagerede ofte for voldsom. Det blev dog rigtigt godt, jeg fik nogle redskaber hvordan jeg kunne tage mig af det voldsomme inde i mig. Det gør at jeg i dag ikke længere farer op eller raser på min kærste eller vores børn. Tak for hjælpen.

Jeg kan varmt anbefale at gå i terapi ved Günther.

hilsen Henning

Mit selvværd har været helt i bund inden vi startede i parterapi hos Günther. Jeg var helt hold op med at mærke, føle og tænke og kunne kun handle når min mand fortalte hvad jeg skulle gøre. Jeg var bleven angst for at gøre alt forkert - jeg var bleven fanget i min krop og mit ægteskab. Jeg følte ikke at jeg kunne gøre noget som helst rigtigt, en hver bemærkning fra mine omgivelser blev til bebrejdelse, nedgøren eller skælden ud. I parterapi oplevede jeg for første gang, måske nogensinde, at blive mødt i al min fortvivelse. Dette var vejen for mig til at blive et helt nyt menneske som har lært at afgrænse mig, sige hvad jeg vil have og gå efter det. Min mand kan godt lide sin "nye" - gamle kone skal jeg hilse.

møjn fra Ulla

Tænk efter 1. samtale besluttede vi at genoptage vores samliv og efter 3. samtale har vi fået så mange redskaber at vi er kommet hinanden nær samt behandler hinanden med kærlighed, omsorg og respekt. Det er næsten et mirakel. Günther siger dog, at det ikke er et mirakel, men vores beslutsomhed i at gøre de handlinger vi aftaler i parterapi. Det er nye handlinger som skaber forandringer.

De varmeste anbefalinger fra Gitte og Poul

25 års erfaring som parterapeut - familieterapeut - individuelterapeut - psykoterapeut - coach.


Medlem af

psykoterapeutforeningen

Uddannet

parterapeut - psykoterapeut - familieterapeut

Få indflydelse i dit liv!

parterapi Sønderborg   -   parterapi Aabenraa  -  terapi Sønderborg - terapi Åbenrå - parterapi Ribe